Friday, March 11, 2011

life life life......

oh no! oh yeah! yahoo.... oh shit! ayat2 tu selalu jd teman hidup manusia kt atas dunia ni.tu maksudnya dalam hidup ni sebenarnya ada perkara yg kita suka dan ada jugak perkara yg kita tidak suka menyukainya. pendek kata hidup ni memang ada masam dan manisnya..... cewah!!! comfartable lg availble dengan tajuk blog aku nih. hehehe....sory xsngaja, kbetulan ja. yg aku dok heran kat sini apesal time ada masalah baru kita nak merungut, apesal time kita happy mikey kita xnak merungut plak..adeh, dh berlaku ketidakadilan disitu.maka  time ada masalah bersuara : i want a justice!. so... ape kata time happy  kita x merungut, time da masalah pun kita x merungut.. kan orang dulu2 dh ckap hidup ini adalah satu cabaran. so maksudnya happy pun cabaran dan x happy pun adalah satu cabaran hehehe..... ade faham???                                                                                                                         


kesimpulan yang aku nak buat kat sini time xhappy ke...time happy ke... kita xpayah la merungut sesungguhnya setiap masalah itu datang dari Allah Yang Maha Esa...




wajah2 kehidupan:














yang mana riak wajah korang inginkan????




                                                                                                                                                         

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

kalau tak merungut tu bukan masalah nama nya.
tapi kalau ade masalah nak merungut jerk masalah tu tak kan selesai.
:)

ghafur said...

ye x ye erk... :)