Saturday, January 8, 2011

JaDi cIkGu sAmBilaN

salam... entry yang kedua untuk blog aku nih aku nk cerita ceket pasal keje part time aku sekarang nih, aku da dapat jadi cikgu sambilan, wuhuuuuuu....best giler...mungkin cikgu2 kat sekolah karang nih xpenah lagi jumpa anak2 murid yg sungguh berdisiplin seperti anak2 murid aku. tak buat bising langsung! walaupun sepatah haram, apatah lagi nak pegi jalan rayau2.. aku sampai ja sume dah tercegat beratur mengikut koordinat masing2. tanpa melengahkan masa aku terus ngajar dengan menggunakan sebatang pen khas disamping tanpa pengguna daster mahupun ereser... korang bila dengar citer aku nih mesti da gak keinginan nk jadi cikgu mcm aku... yg paling best tuh aku bleh balik sesuka hati mak bapak aku malaupun x habis ngajar..kehkehkeh.. aku bebas dari sebarang tumbprint ataupun segala caca merba yg lain. gaji aku pulak dibayar ikot minggu tanpa perlu terhegeh-hegeh nk beratur belakang punggung-punggung mat bangla kat mesin ATM pokok sena untuk amek gaji aku, oklah cukup la kot rasanya smpai takat ni


ni la wajah2 anak2 murid aku...
cikgu rindu korang...



2 comments:

mOoN said...

so sweet anak2 murid awk...

peknga sedap said...

huhu...time kasih..>_<
ten Q jgak 4 follow my blog