Tuesday, January 11, 2011

TeN Q

salam 2 all
aku sebagai empunya blog masam manis hidup nak ucapkan ten Q kat korang yang sudi follow blog aku ni sebab blog aku ni baru saja wujud lebih kurang dalam seminggu tapi dah ada 6 follower. ten Q so much, inshaallah blog aku ini akan cuba menceriakan hidup korang dengan story2 aku dan aku akan postkan beberapa info yang aku rasakan berguna untuk korang sume.

2 comments:

diana said...

akak folow kamu ye..
akak rasa baik kamu tukar kotak komen kamu ni kepada pop up window..
nampak lebih mesra pengunjung..
kalau pakai embeded gini
agak susah untuk orang yang tenetnye slow komen kat sini..epi2 blogging ya..:)

peknga sedap said...

ten q ye nasihat dan cadangan akak yg membina. inshaallah sy tukar :)